Koepelscratch Messiah

Op zaterdag 9 december 2017 zal Oratoriumkoor Heiloo een Scratch Messiah gaan organiseren. Deze scratch zal worden gehouden in de Cultuurkoepel in Heiloo, de zaal waar wij wekelijks repeteren en waar wij ook onze concerten uitvoeren. Het wordt een dag vol muziek, vol zang, die begint met de eerste repetitie om 09.30 uur in de Koepelzaal. Na de lunch, die u eventueel kunt gebruiken in de Brasserie, volgt er een 2e repetitie. Vanaf 16.00 uur volgt koor/orkestrepetities, vanaf 17.00 uur volgt de solisten/orkest repetitie.
Hoogtepunt wordt uiteraard de uitvoering in de Koepel, deze begint ’s avonds om 19.30 uur.

De uitvoering wordt begeleid door een professioneel barokorkest (Capella Maria Barbara), ook de solisten zijn professionals, de namen zullen jullie allemaal bekend voorkomen; Maartje de Lint, Bas Kuijlenburg, Marene Elgershuizen en Peter de Vos.
Dit alles onder leiding van onze dirigent, Paul Waerts.

De inschrijving start op 1 juli a.s. Inschrijven kan dan via deze website.
We verwachten veel belangstelling, dus wacht niet te lang. Bij inschrijving kun je de partituur downloaden, en eventueel een oefen CD bestellen, voor je eigen stemsoort.
Informatie kunnen jullie ook verkrijgen via ons mailadres, koepelscratch@oratoriumkoorheiloo.nl. Hier kun je ook voor vragen terecht.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus ken je de Messiah, of vind je het leuk om met ons de Messiah mee te zingen, meld je dan aan vanaf 1 juli via onze website!

Graag tot 9 December!

Commissie Koepelscratch 2017