Nieuwsbrief #1 12-10-2017

Nieuwsbrief #1 12-10-2017

 

Beste Scratchliefhebber,

Over twee maanden is het zover: dan mogen we u als zanger of zangeres verwelkomen in de Cultuurkoepel in Heiloo om samen met Oratoriumkoor Heiloo een dag lang bezig te zijn met Händel’s Messiah.

We gaan u de komende tijd via deze nieuwsbrieven op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes en van alle informatie die u als deelnemer nodig hebt. U kunt natuurlijk ook meer informatie over ons koor en onze uitvoeringen vinden op onze website, Oratoriumkoorheiloo.nl, of door ons te volgen op Facebook.

Instuderen

Waarschijnlijk bent u al hard bezig met het instuderen van de Messiah. Wij gebruiken de partituur van Novello, maar als u een andere uitgave hebt kunt u deze natuurlijk blijven gebruiken. Op de website Cyberbass.com kunt u met uw eigen partij meezingen, of misschien gebruikt u liever een meezing-CD. Partituren en CD’s zijn o.a. te bestellen op de websites Broekmans.com (Broekmans en Van Poppel) of Crescendo-music.com. U kunt ook gratis een partituur downloaden bij Cantorion.

Stand van zaken

Er hebben zich al zo’n tweehonderd mensen aangemeld om mee te zingen, en er is nog ruimte voor meer zangers, in alle stemsoorten. Dus grijp uw kans om een vriend of vriendin, partner of collega, broer of zus uit te nodigen om samen met u te komen zingen! En natuurlijk is het ook leuk als er bekenden in het publiek zitten, en zij kunnen voor slechts €20,- van deze unieke uitvoering komen genieten!

Jahreszeiten

U hoeft trouwens niet tot december te wachten om van ons koor te genieten in de Cultuurkoepel. Op 18 november voeren wij namelijk ‘Die Jahreszeiten’ van Haydn uit met muzikale ondersteuning van het Promenade Orkest en drie prachtige solisten: Elise Keep (sopraan), Robbert Overpelt (tenor) en Matthijs Mesdag (bariton). Ook deze uitvoering staat onder leiding van onze dirigent Paul Waerts.

Deelnemers en bezoekers van de Koepelscratch kunnen de uitvoering van Die Jahreszeiten extra voordelig bijwonen. Via onze website Oratoriumkoorheiloo.nl  is voor publiek een combi-kaartje te koop voor slechts €40 (i.p.v. €47,50). Hebt u zich al als zanger opgegeven voor de Messiah, dan kunt u Die Jahreszeiten bezoeken met €7,50 korting door bij het bestellen de kortingscode “Koepel1938” in te vullen.

Lunch en Diner

Velen van u hebben de lunch en/of het diner bij ‘Keuken met Karakter’ al besteld. Mocht u dit nog gedaan hebben, maar lijkt het u makkelijk om bij de ‘buren’ van de Cultuurkoepel de maaltijd te gebruiken: u kunt dit nog altijd bestellen via onze website.

Binnen enkele weken zullen wij u in een nieuwe nieuwsbrief bijpraten over de laatste ontwikkelingen. Hebt u nog vragen dan kunt u deze stellen door te reageren op ons mailadres Koepelscratch@oratoriumkoorheiloo.nl.

Met vriendelijke groet,

James Hendrickx

Algemeen bestuurslid Oratoriumkoor Heiloo

P.S. Vergeet niet uw vrienden en bekenden uit te nodigen voor de uitvoering van de Messiah!