KOORZANGERS OPGELET: Workshops, zanglessen en Scratch Messiah

Het Oratoriumkoor Heiloo en de Muziek-en Dansschool Heiloo bundelen de krachten en zetten een groots koorproject op dankzij steun van het Herstelfonds. Het project wil een bijdrage leveren aan het herstel van samenzang in Heiloo en omstreken. Het programma bestaat uit drie onderdelen waar u zich voor kunt opgeven: de Scratch Messiah, een workshop samenzang én zanglessen ter ondersteuning van de individuele stemvorming.

Workshop Samenzang
Dirigent Paul Waerts besteedt tijdens de workshop samenzang nader aandacht aan ademhalingstechniek, zangtechniek, luisteren naar elkaar, klankkleur en koorklank. Natuurlijk wordt er ook gezongen. De workshop wordt gegeven op 2, 9 of 16 oktober van 10:00 – 12:00 uur waarbij een inschrijfvergoeding wordt gevraagd van € 10,-. De workshop wordt gegeven in de Cultuurkoepel. Aanmelding kan via de website van de Muziek-en Dansschool Heiloo.

Zanglessen voor koorzangers
Zangdocent Pien Straesser gaat tijdens de 5 lessen dieper in op de ademhalingstechniek en er wordt o.a. gewerkt aan stemontwikkeling en het bereik bepalen en vergroten. De zanglessen worden in kleine groepjes op zaterdagochtend aangeboden in de Muziek- en Dansschool van Heiloo op 13, 20 en 27 november en 4 en 11 december. De kosten voor deze 5 lessen bedragen slechts €50,-. De tijden worden nader aangekondigd na inschrijving. Aanmelding kan via de website van de Muziek-en Dansschool Heiloo. 

Scratch Messiah
Deze vierde editie van de Scratch-uitvoering van Händels Messiah mét barokorkest en solisten wordt op 18 december 2021 georganiseerd door het Oratoriumkoor Heiloo. Iedereen die wil, kan weer ‘live’ meezingen in de Cultuurkoepel van Heiloo. U kunt een aantal repetities mee repeteren, of u kunt als meer ervaren koorzanger meedoen op alleen de dag zelf. Aanmelding kan via de website van het Oratoriumkoor Heiloo via de knop KAARTEN BESTELLEN in het menu in de bovenbalk.