Matthaus Passion 01 April 2023

Wat hebben we gisteren, voor een volledig uitverkochte en uitpuilende Cultuurkoepel in Heiloo een topprestatie neergezet, Matthaus Passion 2023.
Nagenieten, doen we allemaal!
Het programma boekje was indrukwekkend, met een prachtig voorwoord van onze voorzitter. Ons prachtige eigen podium en de zaalopstelling was weer super.
Het licht, waarvan we veel complimenten vanuit de zaal mocht ontvangen, was heel mooi, gevarieerd in de prachtigste kleurstellingen! Hadden wij dit jaar een kinderkoor met wel 19/20 kinderen die enthousiast meededen. Indrukwekkend.
Waren er mooie solisten gecontracteerd en proefde we allen samen met Paul, het orkest, de solisten, het koor en de junioren een geweldig synergie.
De catering voor de koorleden, orkestleden en solisten/Paul was ook weer helemaal perfect geregeld. Dit alles resulteerde in een grote verbondenheid en 100%, of beter gezegd 110% inzet.
Voor Oratoriumkoor Heiloo is Pasen nu gestart en hebben we “de welwillendheid en liefde om nader te komen met elkaar”, zoals voorin het programmaboekje staat ook echt ervaren.
Dank namens bestuur Oratoriumkoor Heiloo aan iedereen die hoe dan ook zijn steentje heeft bijgedragen. Zie de foto’s voor een kleine impressie.