Inschrijving Koepelscratch 2022 geopend

Op zaterdag 17 december a.s. vindt de 5e editie van de Koepelscratch plaats, een meezingfenomeen in onze fantastische Cultuurkoepel in Heiloo!
Liefhebbers van koorzang kunnen ‘live’ meezingen in de Cultuurkoepel van Heiloo, genieten van een gezellige repetitie en tenslotte een feestelijk concert.

From scratch deelnemen aan het Oratorium The Messiah van G.F. Handel houdt in dat dit werk op één dag wordt ingestudeerd, met vervolgens een feestelijke uitvoering in de avond. Samen met een keur aan solisten en een groot professioneel orkest maken de koorzangers dit evenement tot een ware happening. Inmiddels heeft ervaring ons geleerd dat het voor alle deelnemers een intensieve maar ook een plezierige en ontspannen dag is. De Koepelscratch is kenmerkend gericht op het instuderen van het stuk en gezelligheid. Verstandig als u alvast zaterdag 17 december reserveert in uw agenda!

De dag begint om 9:30 uur met een repetitie onder leiding van dirigent Paul Waerts, die als geen ander in een ongedwongen sfeer een uitvoering van hoge kwaliteit weet neer te zetten, met een gelegenheidskoor van zo’n 200 min of meer ervaren zangers.
Na de lunch voegen onderstaande musici zich bij ons;

Orkest; Cappella Maria Barbara o.l.v. Henk van Zonneveld
Sopraan; Arleen van Wijland
Alt; Martine Streasser
Tenor; Peter Vos
Bas; Bas Kuijlenburg

Wij werken kwa catering samen met de Keuken met Karakter, een kwaliteitsrestaurant op ons terrein. Deelnemers kunnen desgewenst gebruiken maken van een lunch, en/of van een diner, een heerlijk het buffet verzorgd door Keuken met karakter. De concertuitvoering begint om 19:00 uur, de zaal gaat open voor publiek om 18:00 uur.

Meezingen

Lijkt het je leuk om mee te doen? Als je Messiah als een eerder hebt gezongen, of je kunt het zelfstandig instuderen, dan ben je van harte welkom om je in te schrijven
op de link die hiernaast staat. Ook als je lunch wilt bestellen, en/of diner, kun je dat doen op de buttons hiernaast. Graag tot 17 december!

Let op; bij inschrijving/betaling is deelname definitief.
Bij opzegging uiterlijk 10 december 2022 is 50% van het inschrijfgeld verschuldigd, en ontvangt u 50% retour.
Bij opzegging vanaf 11 december 2022 is het volledige bedrag verschuldigd.