Inschrijven workshop Zingen als Verbinding

Leuk dat u u wilt inschrijven voor deelname aan onze workshop ‘Zingen als Verbinding’. 

Aan deelname zijn geen kosten verbonden en u kunt kiezen voor een datum op zaterdag 3, 10 of 24 oktober. De aanvang is 10.00 uur en het programma o.l.v. onze dirigent Paul Waerts duurt tot 12.00 uur, met een koffiepauze van 10 minuten.

Via het onderstaande inschrijfformulier ontvangen wij graag uw contactgegevens en kunt u een datumvoorkeur vermelden. Wilt u daarbij ook aangeven als er een datum is waarop u zeker niet kunt? Dan kunnen wij u bij overinschrijving voor uw voorkeursdatum een andere datum voorstellen. Nadat wij uw inschrijving hebben ontvangen, krijgt u van ons een bevestiging van uw deelname en een programma van de workshop. Tevens voegen wij ons Coronaprotocol toe. 

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen via het Secretariaat van het Oratoriumkoor Heiloo, Carla van Lingen: secretariaat@oratoriumkoorheiloo.nl  

[Form id=”7″]

Met betrekking tot de Europese richtlijnen van de wet op de privacy laten wij u weten dat uw persoonlijke gegevens uitsluitend gebruikt worden voor de eigen administratie van het Oratoriumkoor Heiloo en dat deze nimmer met derden gedeeld zullen worden.