Koepelscratch Messiah 21 december 2019

Inschrijving 3e Koepelscratch geopend

Op 21 december vindt de derde editie van de Koepelscratch plaats, en zangliefhebbers kunnen zich weer inschrijven om mee te zingen in de Cultuurkoepel. Wat we hoopten bij de eerste editie begint waarheid te worden: de jaarlijkse uitvoering van de Händels Messiah wordt een traditie, waar steeds meer mensen naar uitkijken! Dit jaar zullen leden van  Tremenda uit Beverwijk als partner acte de présence geven, naast onze eigen koor en liefhebbers uit de hele regio.

De dag begint om 9:30 uur met een repetitie onder leiding van dirigent Paul Waerts, die als geen ander in een ongedwongen sfeer een uitvoering van hoge kwaliteit weet neer te zetten, met een gelegenheidskoor van zo’n 200 min of meer ervaren zangers. Barokorkest Cappella Maria Barbara voegt zich na de lunch bij ons en samen met de solisten, onder anderen tenor Peter Vos, repeteren we het volledige werk.

Na het diner – deelnemers kunnen desgewenst gebruiken maken van het buffet verzorgd door Keuken met karakter – is de uitvoering voor publiek, waarmee de kerstdagen feestelijk worden ingeluid. De uitvoering begint om 19:00 uur, de zaal gaat open voor publiek om 18:00 uur.

Meezingen

Lijkt het je leuk om mee te doen? Als je Messiah als een eerder hebt gezongen, of je kunt het zelfstandig instuderen, dan ben je van harte welkom om je in te schrijven via deze link.